Αντικατάσταση Πληκτρολογίου

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το πληκτρολόγιό σας ή σας έπεσε κάτι υγρό πάνω του, αναλαμβάνουμε την αντικατάστασή του και τον καθαρισμό του Laptop, ώστε να λειτουργεί και πάλι χωρίς πρόβλημα.
Τα φθαρμένα πλήκτρα ή η κακή επικοινωνία μεταξύ του πληκτρολογίου και του Laptop είναι ένα συχνό πρόβλημα οπού μπορούμε να επιδιορθώσουμε ή αν κριθεί απαραίτητο για την σωστή λειτουργιά του φορητού σας υπολογιστή, να αντικαταστήσουμε το πληκτρολόγιο με ένα καινούριο.

Παραδίδετε στο Service μας το Laptop σας, και μέσα σε 24 ώρες θα έχετε μια πλήρη εκτίμηση της βλάβης καθώς επίσης και τελική τιμή του κόστους.

Εφ'όσον εγκρίνετε το κόστος είτε επισκευάζουμε το πληκτρολόγιο του Laptop σας είτε το αντικαθιστούμε με καινούργιο. Σε περίπτωση που το πληκτρολόγιό υπάρχει άμεσα διαθέσιμο, η διαδικασία κρατάει μια εργάσιμη ημέρα μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα λειτουργούν κανονικά, πριν παραδοθεί το Laptop στον πελάτη.

Αν χρειαστεί να παραγγείλουμε καινούργιο πληκτρολόγιο μπορεί να χρειαστούν από 3 έως 20 ημέρες για να παραλάβουμε το καινούργιο πληκτρολόγιο.

H συγκεκριμένη επισκευή είναι διαθέσιμη σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα με την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα που θα βρείτε εδώ.

Έχετε ερωτήσεις? Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ), καλέστε μας στο 210.9513700 ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας στήν Καλλιθέα για οποιαδήποτε απορία!

.

Επισκευή :
Στο κατάστημα μας
Στον χώρο σας
Χρόνος επισκευής
1 ημέρα
Δεν διατιθεται
Κόστος επισκευής :
16€
Δεν διατιθεται
Ανταλλακτικό :
Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή
Δεν διατιθεται

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
.

Η διαδικασία που ακολουθείται για την αντικατάσταση πληκτρολογίου είναι :
Έλεγχος στο υπάρχον πληκτρολόγιο για να εντοπίσουμε το πρόβλημα.
Εκτίμηση κόστους για την επισκευή του πληκτρολογίου αν είναι αυτό εφικτό ή την αντικατάσταση του με καινούριο.
Ενημέρωση και έγκριση από τον πελάτη για το συνολικό κόστος της επισκευής.
Έλεγχος και δοκιμή καλής λειτουργείας του πληκτρολογίου.